Hvad siger andre?

Her vil vi bringe mails fra andre, som vi har fået lov at slå op på siden.

 

23/7-2018

Kære Bogparadiset
 
Jeg vil blot ønsker jer en rigtig god og velfortjent sommerferie.
 
Og så vil jeg gerne rose jer for hele ideen med webshoppen! Jeg fandt for nylig bogen Sven's Lastbil hos jer til min nevø - en bog jeg selv har læst som barn, så meget at den nu hænger i laser. Jeg har i flere år ledt efter den, og tilfældigvis havde I et perfekt eksemplar på lager, da jeg søgte efter den for nylig. Og prisen var beskedne 15 kr. så jeg bestilte den på stedet. 
 
Efterfølgende udforskede jeg siden og fandt yderligere en håndfuld bøger og spil, som jeg bestilte. Der er virkelig meget guld gemt hos jer. Jeg tænkte at det var ærgerligt jeg ikke fik bestilt det som én pakke, men skidt pyt. Så jeg var super glad for at I selv havde tænkt på det, og slået købene sammen, så jeg kun betalte for én gang porto. Oven i købet med en håndskrevet undskyldning for en forsinket afsendelse.
 
Det var simpelthen super service og jeg vil anbefale jer til både venner og familie, så de forhåbentlig også finder gode bøger og spil til deres børn. Nu glæder jeg mig bare til at give ham bøgerne, og læse dem højt for ham. 
 
I er også velkomne til at citere mig på hjemmesiden, hvis I kan bruge det til noget. 
 
I kunne efter min opfattelse I øvrigt sagtens bære at hæve priserne noget - især når kvaliteten af bøgerne er så god som jeg har oplevet den. Men det skal jeg naturligvis ikke blande mig i :-) Det er dejligt at nogen sørger for at videreformidle de gode gamle bøger, som ellers risikerer blot at ligge på lofter rundt omkring.
 
Rigtig god sommer!
 
Mvh Jeppe  fra Aalborg
Powered By SJUUP.