Ferie

Vi holder ferie fra og med lørdag d. 23/10-21 og til og med onsdag den 27/10-21.

Alle ordrer bestilt fredag d. 22/10, bliver sendt før vores ferie.

Men bestil blot alle ordrer bliver afsendt når vi kommer tilbage. 

Send en mail til bogparadiset@yahoo.dk , hvis du har brug for at komme i kontakt med os. Så besvarer vi den så snart vi kan.

Vi oplever i disse tider at en del ordrer ikke bliver gennemført, fordi der er kommet en ny sikkerhed når man betaler med kreditkort. Det er vi kede af, for vi vil naturligvis gerne sælge varene til dig.

Du kan godkende en betaling på to måder:  


  1. NemID. Du vil i forbindelse med en betaling blive bedt om at taste dit NemID brugernavn samt adgangskode og herefter bekræfte via NemID appen eller NemID nøgleviser (Vær opmærksom på, at det kan give problemer, hvis du bruger det gammeldags nem-id papkort)

  2. Engangskode samt kodeord. Du modtager en engangskode på SMS, som du skal indtaste sammen med dit eget kodeord. Kodeordet skal du selv oprette, det gør du på denne side. Hvis der er tilknyttet et telefonnummer til dit kort, vil du modtage en engangskode via SMS, når du handler. I SMS´en står der, udover engangskoden, hvilken forretning du er ved at handle hos, og hvilket beløb du skal godkende. Du indtaster engangskoden samt dit kodeord på hjemmesiden for at afslutte dit køb. Det er vigtigt, at teksten i Sms’en afspejler det køb, du er i gang med at foretage, tast aldrig koden hvis du er i tvivl!


Du kan læse mere om det på dette link: https://www.nets.eu/dk-da/digital-sikkerhed/Pages/Verified-by-Visa-og-MasterCard-Secure-Code.aspx På dette link kan du også gøre dit kort klar til nethandel.

Forskellige skærmbilleder du kan støde på, når du betaler: