Vi sender ikke ordrer ud i øjeblikket. Vi håber på at snart få løst problemet. Du kan afhente på vores adresse i Silkeborg på aftalt tidspunkt, og kun mod kontant betaling på det nøjagtige beløb (Vi har ikke byttepenge eller andre muligheder for betaling) Skriv nøjagtig tidspunkt du afhenter i kommentarfelt.
Vi giver derfor 50% rabat på alle varer til og med lørdag den 1. Okt.

Skyggen bag huset - Siglint Kessler

25,00 kr.
12,50 kr.
Varenummer: æb00 hus
Udgivet i 2005  Hardback   

Gamle huse indbyder til dette. De er ofte udsmykket med figurer f.eks. på facaden. Hvem forestiller de figurer? Er det mennesker, som har levet i husene? Hvad er mon deres historie? Og er historien den samme, uanset fra hvis synspunkt den er set?

Et synspunkt er jo det sted - det perspektiv eller den vinkel man kan se ting fra.

Man kan se noget oppe-, nedefra eller fra siden. Uanset hvorfra man kigger, virker den ting, man betragter, mindre, desto længere bort den befinder sig.

Man ved af erfaring, at noget, som er langt borte, ser småt ud, selvom det i virkeligheden er stort. Og man bedømmer, hvor langt væk noget er, i forhold til den størrelse man ´ved´, en ting har. Det gælder f.eks. når man skal over gaden og kigger efter bilerne.

Nyd bogens forundelige, filosofiske leg med perspektiv - også i overført betydning - på denne fantasirejse, hvor du følger Kamilla i jagten på hendes bortløbne kat Pletmis.

Måske har den gemt sig i det flotte gamle hus med de smukke figurer øverst oppe på facaden. Eller måske i baghuset med den mørke, uhyggelige gård.

Lad dig rive med af historien og nyd dens ´mystiske´ verden med gådefulde beboere og magiske kræfter.

Skyggen bag huset er en bog med flere facetter.
Det er en billedbog, et eventyr, en filosofisk leg og en ´lærebog´ i perspektiv. Brug den - ud fra det synspunkt du har!
1
+
Tilføj til kurv