Alle vore varer er brugte

Om os, forsendelse og emballage


Praktiske oplysninger om os

Bogparadiset.dk er 100% dansk ejet, og har ingen fysisk butik. Der kan udelukkende købes her i webshoppen. Hvis du gerne vil hente din ordre, så kontakt os. Det kræver en aftale om et meget præcist afhentningstidspunkt.

Vi er et meget lille team. Man kan sige at bøger absolut er vores hobby, og dermed kan vi også give dig den størst mulige service. Vi behandler nemlig hver kunde som et individ og ikke bare en i mængden.

Varernes stand

Alle vore varer er brugte, og i de fleste varer er der en smule brugsspor, men kan alligevel bruges med den største fornøjelse. Hvis der er væsentlige brugsspor, så vil det stå i vores beskrivelse af varen. I mange børnebøger, står der navnet på barnet, som tidligere har ejet bogen. Som regel øverst på titelblad. Det er ikke noget vi skriver ved beskrivelsen, da det netop er normalt for de fleste børnebøger.

Genbrugs-emballage

Meget ofte, men ikke altid, pakker vi vores forsendelser i emballage som har været brugt før. Emballagen er altid i en stand, som nemt kan beskytte dine varer.

Det gør vi af 2 årsager:

1.: At beskytte miljøet

2.: At holde priserne på bøgerne så lave som mulige.

Skulle du få problemer eller have nogle spørgsmål, er du altid velkommen til at skrive til os på bogparadiset@yahoo.dk eller ringe på 27978849 (Du kan også sende en sms på nummeret)

Forsendelse

Prisen på forsendelse afhænger af vægt på ordren. Bemærk vi tjener ikke på portoen. Du betaler det vi betaler.

I Danmark har du mulighed for at få sendt med Dao (hvis din ordre er under 5 kg)  + Gls  med og uden omdeling + Postnord både med og uden omdeling + Bring uden omdeling. Du finder valgmulighederne i din indkøbskurv: Øverst er Dao, og under kortet finder du de andre muligheder. Hvis du har valgt Dao, men din ordre er for stor til at blive sendt med dem, så vælger vi en af de andre transportmuligheder ,som er nævnt ovenfor. Det er uden ekstra omkostning for dig selvom det er dyrere. Hvis vi på forhånd ved, at varen er for stor til at kunne sendes med dao, får du ikke den mulighed i din kurv.


Vi sender som hovedregel kun til Danmark, men hvis du sidder i et andet EU-land, så kontakt os, så finder vi ud af det. Til EU-lande sender vi med Cooleurope. Det er ikke så dyrt, og bliver sendt til et pakkeudleveringssted i nærheden af modtageradressen. Her henter modtager så selv pakken.

Fotos på siden

Hvis du synes vores fotos ser amatøragtige ud, så har du helt ret. Vi har nemlig sparet udgiften til en fotograf, det ville blot gøre varerne dyrere.